Jasno
13°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Pri vychádzaní z parkoviska zničila štyri autá. Nafúkala
Zdielať na

Pri vychádzaní z parkoviska zničila štyri autá. Nafúkala

BRATISLAVA / Mladá vodička v hlavnom meste si za volant sadla opitá. Doplatili na to štyria majitelia zaparkovaných áut. Jedno z nich zostalo po náraze nepojazdné. Škody dosahujú tisíce eur.

Dvadsaťšesťročná vodička v pondelok večer pod vplyvom alkoholu vychádzala z parkoviska v bratislavskej Petržalke. Jej jazda ale nebola úplne stopercentná. Za volant si totiž sadla po vplyvom alkoholu. 

Žena šoférovala po Švabinského ulici, kde najprv narazila do Octavie, ktorá sa odrazila a vrazila do daľsieho zaparkovaného auta. "Vodička v jazde pokračovala po parkovisku ďalej, pričom následne narazila do ďalšieho zaparkovaného vozidla zn. Volkswagen Passat, ktoré bolo nárazom odhodené do zaparkovaného vozidla značky Škoda Octavia," uviedol policajný hovorca v Bratislave Michal Szeiff.

Majiteľka jedného z poškodených áut uviedla, že šoférka odmietala s políciou spolupracovať. "Mala som zaparkované auto, do ktorého mi vodička narazila. Bola privolaná polícia a pri policajnom riešení prípadu vodička odmietala fúkať," povedala poškodená. Mladá žena sa nakoniec dychovej skúške podrobila.

"Jej výsledok bol 0,88 mg/l alkoholu v dychu, čo predstavuje hodnotu 1,79 promile. V prípade bolo vznesené obvinenie z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky," uviedol Szeiff. 

Pozrite si archívnu reportáž, v ktorej Nemka pod vplyvom alkoholu jazdila rýchlosťou 182 kilometrov za hodinu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy