Jasno
21°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Mladík vyčínal na štvrkolke v centre mesta. Pre policajtov už bol známa firma
Zdielať na

Mladík vyčínal na štvrkolke v centre mesta. Pre policajtov už bol známa firma

MARTIN / Mladý Martinčan, ktorý vyčíňal v pešej zóne, neušiel pozornosti mestskej polície. Dušan jazdil v centre mesta v noci na štvorkolke. Zďaleka to však nebol prvý trestný čin tohto 21-ročného mladíka, ktorého sa dopustil. A tak ho sudca v superrýchlom konaní poslal do väzenia.

Mladý muž mal v sebe toľko drzosti, že o polnoci si to na štvorkolke namieril rovno do centra mesta. Najprv si 21-ročný Dušan vyskúšal jazdu pomedzi vianočnú výzdobu. Potom sa rozhodol zaparkovať pri kaviarni. Vošiel dovnútra, zatiaľ čo spolujazdca nechal sedieť vonku. Jeho nehorázne správanie si hneď všimol operátor kamerového systému, vzápätí vyslal na miesto svojich kolegov.

Keď Dušan vyšiel z kaviarne na čerstvý vzduch, už ho tam čakali mestskí policajti. Hneď priznal, že nemá oprávnenie jazdiť v pešej zóne. Keď ho vyzvali, aby predložil potrebné doklady, sľúbil, že im ich ukáže. Neurobil tak a ohrozil aj policajta.

Pri cúvaní nezvládol riadenie a prevrátil sa na bok. Mestskí policajti ho vytiahli spod štvorkolky. Mladík má na rováši viacero hriechov, svoje skúsenosti s ním majú mestskí, ale i štátni policajti. Navyše už štyrikrát bol právoplatne odsúdený za krádeže. Pri rozhodovaní o treste sudca prihliadal na fakt, že Dušan bol práve v podmienke.

Pozrite si archívnu reportáž o jazde detí na štvorkolke, ktorá nedopadla dobre:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy