Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Prešiel do protismeru a vrazil do auta. Stav 23-ročného mladíka je vážny
Zdielať na

Prešiel do protismeru a vrazil do auta. Stav 23-ročného mladíka je vážny

ŽIAR NAD HRONOM / Pri vážnej dopravnej nehode 23-ročný vodič prešiel z neznámych príčin do protismeru a narazil do prichádzajúceho auta. Mladého muža záchranári v bezvedomí prevážali do nemocnice. Polícia označila jeho stav za vážny.

Nehoda sa stala v zákrute za Žiarom nad Hronom smerom na Šášovské Podhradie, kam aj 23-ročný vodič mal namierené. Jeho auto prešlo do protismeru v miestach, kde je plná čiara. Vodič nabúral do prichádzajúceho vozidla, ktoré sa už nemalo kam uhnúť.

Záchranári aj hasiči na mieste pomáhali obom zraneným vodičom. Tridsaťsedemročný ročný muž v protiidúcom aute utrpel ľahké zranenia. Horšie na tom bol 23-ročný mladík. "Auto bolo zatvorené, potrebovali sme hydraulické náradie na oslobodenie osoby z auta," informuje hasič Miroslav Krajči. 

Mladý muž bol dlhšie v bezvedomí, s takzvanou polytraumou ho z miesta odvážali záchranári. "Vodič utrpel ťažké zranenia, na zistenie alkoholu mu bola odobratá krv," hovorí policajná hovorkyňa Mária Faltániová. Prečo k nehode došlo už vyšetruje polícia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy