Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ďalšie domové prehliadky. Súvisieť majú so smrťou údajného šéfa bankomatovej mafie
Zdielať na

Ďalšie domové prehliadky. Súvisieť majú so smrťou údajného šéfa bankomatovej mafie

ZBEHY / Kukláči s kriminalistami v sobotu urobili raziu v rodinnom dome v obci Zbehy. Prehľadávali ho niekoľko hodín. Prípad by sa mal týkať kradnutých áut a mal by mať aj súvis so zastreleným údajným šéfom bankomatovej mafie. Policajti urobili v tejto súvislosti spolu sedem domových prehliadok.

Kukláči vtrhli do rodinného domu v obci Zbehy. Podľa susedov tam má žiť muž s rodinou. Na dvore sa to kriminalistami len tak hmýrilo. Policajti prezerali dvor a vynášali odtiaľ rôzne veci, rovnaká situácia sa odohrávala aj vo vnútri rodinného domu. 

Na miesto prišlo následne nákladné auto, do ktorého ukladali viaceré veci. Bol tam napríklad motor, autosedačka a niekoľko ďalších náhradných dielov z motorových vozidiel.

Podľa informácií TV JOJ z policajného prostredia v dome zaistili viaceré veci z kradnutých áut. "Môžeme potvrdiť, ze NAKA vykonávala domove prehliadky v súvislosti s majetkovou trestnou činnostnou. Bližšie informácie nebudeme poskytovať," vraví hovorca policajného prezídia Michal Slivka. 
Domové prehliadka má podľa informácií TV JOJ súvis so zastreleným údajným šéfom bankomatovej mafie Jánom Golisom. Raziu urobili policajti v sobotu aj v jeho dome. V súvislosti s týmto prípadom v Nitrianskom a Trnavskom kraji spolu prehľadali sedem nehnuteľností.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy