Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Chladnokrvná poprava podnikateľky. Zastrelili ju za bieleho dňa v idúcom aute
Zdielať na
Krimi

Chladnokrvná poprava podnikateľky. Zastrelili ju za bieleho dňa v idúcom aute

JIHLAVA/BRATISLAVA / Chladnokrvnú vraždu vyšetrujú kriminalisti v susednom Česku. Obeťou je tamojšia podnikateľka, ktorú zastrelili v jej aute. Podľa polície ju mohol zavraždiť bývalý manžel. Pátranie po ňom je zatiaľ bezvýsledné.

Bezohľadná poprava akú česká Jihlava ešte nezažila. Tak hovoria miestni o tom, čo sa stalo v inak pokojnom regióne horskej Vysočiny. Okrajová časť Jihlavy, sobota popoludní. Cez ulicu prechádzajú dve autá. V jednom sedí staršia žena. V tom druhom človek, ktorý ju o niekoľko sekúnd pripraví o život dvoma ranami z pištole. 

Podľa kriminalistov to bola bezohľadná, zrejme naplánovaná vražda. Na zoznam hlavných podozrivých sa okamžite dostal bývalý manžel podnikateľky. Polícia rozbehla po strelcovi rozsiahle pátranie. Na pomoc si privolala aj vrtuľník. "Po páchateľovi násilného trestného činu v súčasnosti všetkými dostupnými prostriedkami pátrame,"  tvrdí hovorkyňa miestnej polície Dana Čírtková. Policajti už údajne vypátrali auto, v ktorom mal vraždu spáchať.

Nedávno sa strieľalo aj na Slovensku. 61-ročný muž zastrelil mladého muža a nakoniec si vzal život. Pozrite si archívnu reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy