Jasno
20°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Surovo napadol staršiu ženu a ukradol jej kabelku
Zdielať na

Surovo napadol staršiu ženu a ukradol jej kabelku

ZVOLEN / Ďalšia staršia žena sa vo Zvolene stala obeťou lupiča. Napadol ju za tmy a z pleca jej strhol kabelku. Aj keď utiekol, zvolenským policajtom sa ho podarilo vypátrať.

Mladý muž prepadol 63-ročnú pani na ulici pred šiestou ráno, hneď ako sa mu podarilo vytrhnúť jej kabelku, stratil sa v tmavých uličkách. Staršia žena sa kabelky s peniazmi a osobnými vecami vzdať nechcela tak ľahko, pritom ako s lupičom bojovala, nešťastne spadla na zem.

"Chytil ma odzadu, ruku mi skrútil za chrbát, stratila som rovnováhu, spadla som, ešte ma kúsok aj ťahal po ceste," opisuje útok žena. Len chvíľu po útoku šla okolo policajná hliadka, staršiu ženu našli ležať na zemi. "Zobrali ma do auta, ešte ďalšie dve autá zorganizovali, pobehali sme tie bočné uličky, nikoho sme nenašli," pokračuje pani. 

Prázdnu kabelku nakoniec blízko našiel muž, doniesol ju na políciu. Danicu najviac mrzí, že prišla o osobné veci a telefón, v ktorom mala rodinné fotky. Lupiča sa ale policajtom podarilo odhaliť. Z lúpeže obvinili 21-ročného Lukáša. Okradnutá žena má zlomenú ruku v ramene a ramenný kĺb má poškodený.  Lukášovi hrozí trest sedem až dvanásť rokov väzenia. 

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy