Oblačno
18°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
VIDEO: Skladníci obkľúčili unikajúcich zlodejov vysokozdvižnými vozíkmi
Zdielať na

VIDEO: Skladníci obkľúčili unikajúcich zlodejov vysokozdvižnými vozíkmi

OSTRAVA / Zamestnanci ostravskej predajne stavebnín spoločnými silami zadržali trojicu zlodejov, ktorí sa pokúsili vykradnúť zaparkovanú dodávku. Boli veľmi zohraní, pretože unikajúce auto zablokovali vysokozdvižnými vozíkmi. Všetko zachytila priemyselná kamera.

Incident sa stal 5. decembra v nakladacej zóne jednej z predajní stavebnín v Ostrave. Za zaparkovanou dodávkou zastavilo osobné auto. Dodávka bola z boku otvorená a zlodeji z nej chceli ukradnúť náradie. V dodávke ale sedel muž, ktorého zrejme prehliadli. Hneď na nich vybehol a pridali saj aj ďalší svedkovia.

Zlodeji chceli z miesta ujsť, ale v tom im zabránili zamestnanci stavebnín. Pomocou vysokozdvižných vozíkov vodičke osobného auta a jej dvom kumpánom zatarasili cestu a neumožnili z miesta odísť. "Podarilo sa ich zadržať na mieste do času, než prišla polícia. Jeden muž vystúpil z auta a snažil sa zamestnancov aj zákazníkov presvedčiť, že on za to nemôže, ale bola to márna snaha," uviedol pre portál iDnes.cz riaditeľ ostravskej pobočky Tomáš Breitkopf. Odmena ich asi neminie.

Podľa riaditeľa preukázali zamestnanci veľkú duchaprítomnosť a zohratosť. Postupne sa k nim pridali aj zákazníci a spoločne nenechali trojicu páchateľov z mieste ujsť. Nadriadení ich pochválili a zrejme ich neminie ani finančná odmena.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy