Skoro jasno
15°
Bratislava
Nešťastná smrť mladého muža. Spadol do nádrže s vodou a zomrel
Zdielať na

Nešťastná smrť mladého muža. Spadol do nádrže s vodou a zomrel

BRATISLAVA / Martin zomrel po tom, ako z dosiaľ nezistených príčin spadol do nádrže s vodou. Napriek rýchlej pomoci 31-ročný muž zomrel.

Martin prechádzal vo štvrtok popoludní cez ulicu. V tom istom čase sa vracala 15-ročná tínedžerka zo školy domov. Mladíka si všimla stáť pri zábradlí nádrže, pričom mal zvláštne pohyby, akoby so sebou mykal. Keď sa školáčka priblížila k domu, počula čľupnutie a muža nebolo. Okamžite privolala mamu. Tá zalarmovala políciu a záchranárov. Ako prví boli na mieste policajti. Martin už nedýchal a policajti ho nevedeli z vody vytiahnuť. "Pre zložitý terén nebolo možné muža z vody vytiahnuť, policajti začali s jeho oživovaním priamo v nádrži," vysvetľuje hovorkyňa krajských policajtov v Bratislave Veronika Slamková.

Po príjazde hasičov Martina spoločne vytiahli a pokračovali v resuscitácii. Po niekoľkých minútach si ho prevzali záchranári a pokračovali v záchrane jeho života. Na miesto prišla aj Martinova najbližšia rodina. Napriek tomu, že o jeho život bojovali všetky záchranné zložky - Martin zomrel.  "Záchranári sa ho snažili oživovať niekoľko desiatok minút. Žiaľ, napriek ich enormnému úsiliu sa muža nepodarilo zachrániť," dodáva hovorkyňa operačného strediska záchranárov Alena Krčová. Podľa informácií TV JOJ sa mladý muž neutopil, ale zrejme udusil. Podľa predbežných informácií pravdepodobne dostal epileptický záchvat a následne spadol do vody. Čo bolo príčinou jeho smrti ukáže až nariadená pitva. ​

Súvisiace články

Najčítanejšie správy