Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Chlapca (4) nechali šoférovať luxusné SUV. Išiel v premávke takmer 100km/h
Zdielať na
Krimi

Chlapca (4) nechali šoférovať luxusné SUV. Išiel v premávke takmer 100km/h

MOSKVA / Na internet sa dostala videonahrávka, na ktorej šoféruje luxusné SUV Mercedes len 4-ročný chlapec. Nie je to pritom na opustenej ceste, ani na parkovisku, ale na diaľničnom obchvate hlavného mesta Ruska, pri plnej premávke.

Video zverejnil užívateľ s nickom Islam, má ísť údajne o 27-ročného otca malého šoférujúceho chlapca, pôvodom z Dagestanu. Zo záberov je zrejmé, že sedí na kolenách ženy, tou má byť istá Ariana, známa na Instagrame luxusným spôsobom života. Je údajne tetou chlapca. V istých momentoch volant auta prichytí, inak ho necháva na pohľad plne v rukách 4-ročného dieťaťa.

Otec, ktorý scénu nezákonného konania nakrúcal, to s nadšením komentoval: "Pozrime sa, kto nám to šoféruje G-čko". Po záľahe kritiky chlapcova teta reagovala, že "také veci sú predsa absolútne normálne". "Nevidím na tom nič zlé. Každý si to v detstve na kolenách svojho rodiča vyskúšal," napísala Ariana na sociálnu sieť.

Komentujúci to tak väčšinou nevideli, niektorí sa dokonca dovolávali odobrania rodičovských práv. Pripomenuli, že ak by do auta niekto narazil, dieťa by preletelo predným sklom, s malou šancou na prežitie. Moskovská polícia prípad preveruje.

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy