Polojasno
19°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Razia na oravskej farme
Zdielať na
Krimi

Razia na oravskej farme

ORAVA / Policajti a psovodi ešte aj v týchto chvíľach prehľadávajú areál bývalého družstva na Orave. Sú tam už od rána a nie prvýkrát.

Podnikateľ, ktorý pracuje v areáli družstva, si myslí, že hľadajú telo nezvestnej ženy. Slavomír Ťapaj (podnikateľ): "Už tretíkrát hľadajú pani Vlčekovú, keď tu už boli trikrát a nič tu nenašli a stále hrabú, robia nervy podnikateľovi, ktorý funguje bez problémov." Ak by sa potvrdila jeho verzia, malo by ísť o prípad 34-ročnej mamičky dvoch detí. Tá mala byť unesená takmer pred rokom spred materskej škôlky, kam odprevádzala najmladšieho syna. Odvtedy o nej nikto nič nevie.

Podozrivý z únosu mal byť jej exmanžel Miroslav, po ktorom pátrala polícia. Na exmanžela bola podaná žaloba pre zločin pozbavenia osobnej slobody. Pri uznaní trestu mu hrozí odňatie slobody na 7 až 12 rokov. Zadržali ho ale minulú zimu na Orave, k čomu sa Slavomír Ťapaj vyjadril nasledovne: "Oni ho našli na penzióne, čo je legálna ubytovňa. On sa prišiel ku mne ubytovať."

Podnikateľ sa chce od prípadu dištancovať, aj keď sú dlhoroční obchodní partneri. "Pred siedmimi rokmi bol partner, ktorý odoberal odo mňa rezivo a rôzne hranoly. Chodili na lyžovačku, bol ubytovaný v legálnej ubytovni a bol zapísaný v knihe ubytovaných, ja som ho neskrýval. Prišiel vo štvrtok večer a v piatok ho zobrali." dodáva podnikateľ. Chlapi s ťažkým mechanizmom prečesávali od rána areál bývalého družstva. S ťažkými strojmi rýpali hlboko do zeme. Polícia sa k tejto razii zatiaľ nechce vyjadriť, len slovne prisľúbila, že tak urobí na budúci týždeň.

Pozrite si video o podobnom prípade. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy