Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Študentka vyhodila z okna internátu novorodenca. Tehotenstvo utajila
Zdielať na
Krimi

Študentka vyhodila z okna internátu novorodenca. Tehotenstvo utajila

Archívna reportáž

XIAN / Študentka technickej fakulty dokázala počas celého tehotenstva pred spolužiakmi aj učiteľmi tajiť, že je v druhom stave. Po pôrode na internátnej izbe sa novorodenca nemilosrdne zbavila. Vyhodila ho von z okna.

Pohlavie dieťaťa nezverejnili, isté je len to, že pád zo štvrtého poschodia internátu v meste na severozápade Číny meste neprežilo, píše portál Daily Mail. Spolu s novorodencom bolo v plachte zabalených aj viacero krvavých utierok, zrejme z pôrodu. Jedna zo študentiek povedala, že videla, ako z vyššieho poschodia letí kus bielej plachty. Netušila, aký desivý obsah skrývala. 

Ukázalo sa, že matkou novorodenca je 19-ročná študentka. Tá ma za sebou dokonca pedagogické vzdelanie na učiteľku v materskej škole. Porodila zrejme v noci, v nočných hodinách sa dieťaťa brutálnym spôsobom aj zbavila. Ráno prišla na vyučovanie, akoby sa nič nedialo.

Učitelia o dievčine hovoria, ako o výbornej študentke, ktorá bola múdra a bystrá. Nikdy nevynechala hodinu a bola veľmi aktívna."Nevšimli sme si, že bola tehotná, lebo bola zima a ona chodila naobliekaná," povedala učiteľka. Dodala, že mladá žena je aj trošku bacuľatá, preto bolo naozaj ťažké jej tehotenstvo odhaliť. Ani jej rodičia o tom netušili.

Po udalosti ju poslali na kontrolu do nemocnice. Polícia teraz vyšetruje, či bolo dieťa mŕtve už predtým, ako ho matka vyhodila z okna. Ak bolo nažive, dievčina bude zrejme obvinená z úmyselnej vraždy.

Pozrite si reportáž o podobnom prípade zo Slovenska.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy