Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Nedali prednosť Mercedesu s mladíkom za volantom. Nedopadlo to dobre
Zdielať na

Nedali prednosť Mercedesu s mladíkom za volantom. Nedopadlo to dobre

BANSKÁ BYSTRICA / Zranená spolujazdkyňa a zlomený semafor. Takto sa skončila ranná dopravná nehoda v centre Banskej Bystrice. Podľa polície 59-ročný vodič osobného auta na rušnej križovatke nedal prednosť autu idúcemu po hlavnej ceste. Nehoda v centre mesta počas rannej špičky poriadne skomplikovala dopravu.

Nehoda sa stala ešte pred šiestou ráno, na rušnej križovatke v centre Banskej Bystrice. K čelnej zrážke došlo na jednej z najvyťaženejších križovatiek v strede mesta, aj napriek tomu, že semafory fungovali. Auto, v ktorom sedel starší manželský pár nedalo prednosť oprotiidúcemu Mercedesu, v ktorom sedel 24-ročný muž. Pri silnom náraze sa zranila 58-ročná spolujazdkyňa z Citroenu, ktorú záchranári so zlomeninou odviezli do banskobystrickej nemocnice.

Podľa polície bolo príčinou dopravnej nehody nesprávne odbočovanie, 59-ročný vodič nedal prednosť v jazde oprotiidúcemu autu. Po náraze navyše auto odhodilo do semaforu a konštrukcie podchodu. Škoda na zlomenom semafore dosiahla 200 eur. Alkohol u vodičov zistený nebol. Škoda na vozidlách bola vyčíslená na približne 7000 eur.

Pozrite si archívnu reportáž o podobnej nehode z nepozornosti:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy