Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Muž sa vyhrážal otcovi, že ho zabije. Nakoniec vyliezol na strechu a chcel skočiť
Zdielať na
Krimi

Muž sa vyhrážal otcovi, že ho zabije. Nakoniec vyliezol na strechu a chcel skočiť

SNINA / Marián sa vyhrážal otcovi, že ho zabije. Muž zavolal políciu, pretože sa obával o život. Krátko na to, ale 34-ročný Marián vyliezol na strechu rodinného domu a chcel skočiť. Otec tvrdí, že tak urobil zo strachu pred policajtmi. Policajti nakoniec zachraňovali život Mariánovi.

Dráma sa odohrala v nočných hodinách. Muž sa vyhrážal, že skočí zo strechy. "Ja sa nebudem k tomu vyjadrovať, má dosť biedy, alkohol. Keď si vypije, tak vystrája. Bol na streche, preto sú tu. Som si myslel, že ho ani nedostanú zo strechy." povedal otec. "Policajnej hliadke sa po príchode na miesto podarilo muža presvedčiť, aby upustil od svojho konaniam," povedala hovorkyňa KR PZ Prešov Jana Migaľová. 

Marián zišiel zo strechy sám, na mieste zasahovali všetky záchranárske zložky. "Záchranári ošetrili 34-ročného muža, ktorý bol pod vplyvom alkoholu a s poruchami správania a transportovali ho do nemocnice v Michalovciach," povedala hovorkyňa záchranárov Alena Krčová. Otec na svojho syna napriek celému incidentu trestné oznámenie. "Polícia prijala oznámenie vo veci podozrenia zo spáchania trestného činu nebezpečné vyhrážanie. Vec preverujeme a v zákonnej lehote bude vo veci rozhodnuté," povedala Migaľová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy