Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
FOTO: Polícia pátra po zlodejovi z drogérie
Zdielať na

FOTO: Polícia pátra po zlodejovi z drogérie

BRATISLAVA / Bratislavskí policajti pátrajú po mužovi, ktorý ukradol značnú hotovosť z pokladne drogérie na Obchodnej ulici. Priemyselné kamery v predajni zachytili tvár muža, s ktorého v súvislosti s krádežou hľadajú policajti.

Ku krádeži došlo koncom minulého týždňa v drogérii na Obchodnej ulici. Zlodejovi sa podarilo v rámci priestorov drogérie dostať až do kancelárie, kde sa dostal k hotovosti. Odišiel s viac ako 2 tisíc eurami, a to bez povšimnutia zamestnancov.

"V tejto súvislosti sa policajti obracajú aj na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení osoby na priložených fotografiách, ktoré by svojimi vedomosťami mohli napomôcť k objasneniu tohto skutku," povedal hovorca polície Michal Szeiff. 

Policajti v súvislosti s touto krádežou pátrajú po mužovi vo veku 25 až 35 rokov, ktorého zachytila kamera. V rukách mal poskladanú bielu tašku. Kam z miesta odišiel nie je zatiaľ známe. Ak ste muža na záberoch spoznali, prípadne viete kde by ho policajti mohli nájsť, oznámte to prosím na linke 158.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy