Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Nevšimol si stopku a vyletel na hlavnú cestu. Došlo k vážnej nehode
Zdielať na

Nevšimol si stopku a vyletel na hlavnú cestu. Došlo k vážnej nehode

RUŽOMBEROK / Traja zranení a dve autá súce akurát tak do šrotu. Taká je bilancia večernej nehody v Ružomberku. Spôsobil ju vodič, ktorý si zrejme nevšimol v hustom daždi stopku a doslova vyletel z vedľajšej cesty. Zhodou nešťastných okolností išlo v tom okamihu po hlavnej ceste auto, v ktorom sa viezol mladý pár.

Silný náraz sa ulicou Plavisko ozval po ôsmej hodine večer. Podľa svedkov vodič bieleho Citroena nezastavil na stopke. "Asi to tu nepoznal, asi si myslel, že to je hlavná cesta a išiel o stošesť a takto to skončilo," opísal situáciu svedok.

Z vedľajšej cesty vyletel na hlavnú, kde narazil do Volkswagena, v ktorom sa viezol mladý pár. Ani jedno z áut nebolo po nehode schopné pokračovať v jazde. Citroen navyše narazil do stĺpu verejného osvetlenia. Prúd vypadol na takmer celej ulici.

Dvadsaťšesťročnú ženu previezli záchranári po prvotnom ošetrení s vážnym poranením krku do nemocnice. Obaja vodiči spočiatku zabezpečovali svoje autá, no po chvíli začali pociťovať bolesti. Aj oni skončili na ošetrení v nemocnici. Dopravu v križovatke usmerňovali policajti. Presné okolnosti zrážky vyšetrujú.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy