Zatiahnuté
18°
Bratislava
Galina
3.5.2024
V strede križovatky v Liptovskom Mikuláši sa zrazili policajti s iným autom
Zdielať na

V strede križovatky v Liptovskom Mikuláši sa zrazili policajti s iným autom

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ / V Liptovskom Mikuláši ráno havarovali policajti. Pri prejazde križovatkou sa zrazili s autom, ktoré odbočovalo doľava. Podľa svedkov mal jeho vodič na semafore zelenú. Policajti išli podľa oficiálneho stanoviska so zapnutou sirénou a majákami.

Dopravná nehoda skomplikovala prejazd mestom pred pol siedmou ráno. Policajti sa zrazili s druhým autom priamo v križovatke. Podľa svedkov odbočoval vodič strieborného Peugeota z hlavnej cesty doľava, keď do neho narazilo oproti idúca policajná Fabia. Semafory už v tom čase podľa svedkov boli spustené a vodič Peugeota mal zelenú.

Autá zostali po silnom náraze nepojazdné a zablokovali časť križovatky. Po nehode sa 60-ročný muž sťažoval na bolesti na hrudi. Záchranári ho po prvotnom ošetrení previezli do nemocnice. Podľa oficiálnych informácií od polície išlo služobné vozidlo v čase nehody so zapnutým svetelným aj zvukovým výstražným znamením. Polícia žiada občanov, ktorí boli svedkami uvedenej dopravnej nehody, aby akékoľvek informácie oznámili na bezplatnom telefónnom čísle 158.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy