Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Muža našli v kaluži krvi s piatimi ranami na hlave. Polícia obvinila jeho 53-ročnú družku
Zdielať na

Muža našli v kaluži krvi s piatimi ranami na hlave. Polícia obvinila jeho 53-ročnú družku

VRANOV NAD TOPĽOU / Zločin zabitia vyšetrujú vranovskí policajti. Obvinili z neho 53-ročnú ženu. Podľa policajných informácií mala opakovane bodnúť do hlavy svojho druha. Muž na mieste vykrvácal.

"Som mu chcel pomôcť, tak som ho trochu štuchol, Peťo vstavaj, on nič. Nahmatal som mu pulz, mŕtvy," spomína kamarát zosnulého. Muža našli už bez známok života v jednom z bytov na vranovskom sídlisku. Ležal v kaluži krvi s viacerými ranami na hlave. 

"Peter utŕžil dve rany v temeno záhlavnej oblasti a tri rany v oblasti tváre. Následkom zranení dostal šok a vykrvácal," informuje policajná hovorkyňa Jana Migaľová. Obvineniu zo zločinu zabitia čelí družka nebohého Petra. Práve ona ho mala podľa polície opakovane bodnúť do hlavy a spôsobiť mu zranenia, ktoré ho pripravili o život. Vyšetrovateľ už spracoval podnet na jej vzatie do väzby. Ak jej preukážu vinu, hrozí jej deväť až dvanásť rokov za mrežami. 

Matúš bol jeho dobrý kamarát. V tej chvíli už ale videl, že na to, aby mu pomohol, je už neskoro. Podľa neho to bol dobrý chlap a takúto smrť si nezaslúžil.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy