Polojasno
24°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Nepodarená krádež: Zlodej sa zasekol vo ventilačnom okne. O pomoc volal sedem hodín
Zdielať na

Nepodarená krádež: Zlodej sa zasekol vo ventilačnom okne. O pomoc volal sedem hodín

BIRMINGHAM / V Britskom meste polícia a hasiči zasahovali pri kurióznom prípade. Zlodej sa pri svojej akcii nečakane zasekol v malom okne slúžiacom na odsávanie z kuchyne. Nielenže ho takto prichytila polícia, v nepríjemnej pozícii bol až sedem hodín. O pomoc už volal sám.

Zlodej si vyhliadol malý podnik s rýchlou obsluhou v britskom meste Birmingham. Dnu sa chcel dostať cez ventilačné okno. S počiatku to vyzeralo preňho nádejne, no v polovičke sa zrazu zasekol. Nohy mu ostali trčať z okna von a telom bol už v kuchyni. "Cez okno sa vlámal asi o druhej hodine ráno. Ostal úplne zaseknutý, nemohol sa ani hýbať," opisuje incident policajt Willocks.

Muž mal oblečené iba rifle a ponožky, uvádza portál Daily Mail. Niekoľko hodín volal o pomoc, až si jeho trčiace nohy všimol okoloidúci vo štvrtok ráno. "Prosil o pomoc, ale ja som vedel, že sa tam chcel vlámať, tak som mu povedal, že mu nepomôžem a zavolal som políciu," vraví svedok.

Strážcovia zákona sa po príchode neubránili smiechu. Zlodeja si odfotografovali a spolu s hasičmi sa pustili do práce. Krátko potom, ako ho hasiči vyslobodili, zobrali 45-ročného muža do nemocnice, kde ho následne aj zatkli za podozrenie z lúpeže. Do reči mužovi veľmi nebolo. "Myslím, že sa cítil veľmi zahanbene, aby niečo povedal. Spravil hlúpu vec," dodáva svedok. 

https://twitter.com/YahooNewsUK/status/926439617221586944

Súvisiace články

Najčítanejšie správy