Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
V prípade vraždy 56-ročnej ženy v Betliari obvinili jej syna
Zdielať na

V prípade vraždy 56-ročnej ženy v Betliari obvinili jej syna

BETLIAR / V prípade vraždy 56-ročnej Lýdie z Betliara nastal zvrat. Od začiatku zo smrti podozrievali jej syna Rastislava, museli ho ale prepustiť. Potom, ako polícia zozbierala dostatok dôkazov, obvinila práve jeho. Pripomenieme, že tragédia sa stala začiatkom septembra.

Tragédia sa stala 5 septembra a to v rodinnom dome v obci Betliar. Päťdesiatšesťročnú Lýdiu našli s nožom v hrdle a to iba dva dni potom, ako pochovala svojho manžela. Nikto z obyvateľov a susedov neveril, že by si takéto zranenie spôsobila sama. "V krku mala nožík, to sa nemohla zabiť sama takto," vraví suseda obete. 

Od začiatku podozrievali ich 32-ročného syna Rastislava, s ktorým mali mať rodičia neustále problémy. Dokonca aj v noci pred tragédiou mala pani Lýdia volať políciu. Podľa susedov mal jej syn mať problém s alkoholom, čo viedlo k neustálim hádkam. 

Zatiaľ čo v dome kriminalisti zaisťovali stopy, Rastislava policajti predviedli na výsluch. Pre nedostatok dôkazov ho ale museli prepustiť. No prípad opäť otvorili a po dvoch mesiacoch od smrti 56-ročnej ženy a získania nových dôkazov vyšetrovateľ Rastislava obvinil a to z obzvlášť závažného zločinu vraždy. Za jeho čin mu hrozí až doživotie. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy