Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
VIDEO. Dôchodca ostal v pasci, život mu zachránili mestskí policajti
Zdielať na

VIDEO. Dôchodca ostal v pasci, život mu zachránili mestskí policajti

BRNO / Všímavý okoloidúci zachránil život mužovi, ktorý nešťastne uviazol v betónovej skruži. Stalo sa to v Brne. Podchladeného muža, ktorý sa nedokázal sám dostať von, ratovali mestskí policajti.

Sedemdesiatdvaročný muž v ranných hodinách vliezol do betónovej skruže v blízkosti železničnej trate. Zdalo sa mu totiž, že vo vnútri je predmet, ktorý by sa mu mohol hodiť.

Keď vnútri zistil, že vec nepotrebuje, chcel sa otočiť a odísť. Upadol ale tak nešťastne, až si prisadol nohu a nedokázal sa pohnúť.

Skončil v nemocnici

Policajti muža našli, keď už sa stmievalo. Najskôr sa museli presvedčiť, či nemá poškodenú chrbticu a či môže hýbať zvyškom tela.

Potom mohla začať záchranná akcia. Muž sa na nohu najskôr nedokázal ani postaviť, nemal ju prekrvenú. Navyše sa celý triasol zimou. Policajti ho preto podopierali.

Potom policajti muža odovzdali do starostlivosti záchranárom, ktorí ho previezli na ošetrenie do nemocnice. Keby na linku 156 nezavolal všímavý okoloidúci, muž by mohol v noci bez pomoci zomrieť na podchladenie. Takto našťastie všetko dobre dopadlo a zachránený bude v poriadku.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy