Zatiahnuté
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Polícia zrazila autom 21-ročné dievča. Utrpelo vážne zranenia
Zdielať na
Krimi

Polícia zrazila autom 21-ročné dievča. Utrpelo vážne zranenia

Archívna reportáž

PRAHA / K nehode došlo o druhej hodine v noci v hlavnom meste našich susedov. Polícia pri incidente prešla mladú ženu, ktorá s vážnymi zraneniami skončila v nemocnici. Nehodu prešetruje Generálna inšpekcia bezpečnostných zborov (GIBS).

K zrážke došlo tesne po druhej hodine rannej na zastávke Masarykovo nádraží. Pre iDNES.cz svedok popísal, čo sa stalo. "Pretože pršalo, šiel som sa schovať pod strechu. Na zastávke som videl ísť mladé dievča. Potom prišiel autobus, za ním som počul rýchlo idúce auto a o chvíľu som videl to dievča, ako letelo a spadlo na zem. Z auta vybehli policajti a začali jej pomáhať," opisuje Alexander Kuzmenčuk. 

Samotný stret auta so ženou nevidel skrz autobus. Nehodu ale potvrdila polícia v nasledujúci deň. "Bližšie informácie nemôžem poskytnúť. Pretože sa jedná o nehodu policajného auta, prípad prevzala Generálna inšpekcia bezpečnostných zborov," informuje policajná hovorkyňa Andrea Zoulová. 

Podľa svedka do piatich minút prišlo na miesto niekoľko policajných vozidiel, po nich prišla záchranka. "Videl som, ako sa policajti, ktorí prišli, snažili jedného z nich upokojiť, pretože bol veľmi nervózny. Asi to bol vodič," spomína Alexander. Záchranári ženu ošetrili, zaistili dýchacie cesty a napojili na umelú pľúcnu ventiláciu. S mnohopočetnými zraneniami, mimo iné aj so zraneniami hlavy, ju následne previezli na anesteziologicko-resuscitačné oddelenie. Momentálny stav mladej ženy nie je zatiaľ známy. 

Pozrite si archívnu reportáž o prípade zo Slovenska. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy