Jasno
18°
Bratislava
Florián
4.5.2024
V bratislavskom nákupnom stredisku nahlásili bombu
Zdielať na

V bratislavskom nákupnom stredisku nahlásili bombu

BRATSILAVA / Nečakaná evakuácia obchodného centra v Bratislave. Tí, čo išli v nevľúdnom počasí nakupovať alebo jednoducho na obed, mali smolu. Ešte horšie na tom boli zamestnanci, ktorí naľahko oblečení museli desiatky minút v zime čakať pred bránami centra.

Polícia v sobotu na obed vyrazila do obchodného strediska Centrál na Metodovej ulici. Dostali totiž tip, že v priestoroch budovy by sa mala nachádzať bomba. Potom, čo sa ozval alarm, museli opustiť objekt obchodného centra, ale aj blízkeho hotela, všetci návštevníci aj zamestnanci. Na mieste je aj reportér TV JOJ Richard Bolješík.  

Na linku 112 zavolal mužský hlas okolo 11:15 a holou vetou oznámil, že o 20 minút vybuchne v tomto nákupnom centre bomba. Až do skončenia pyrotechnickej prehliadky postávali desiatky návštevníkov či zamestnancov hotela a obchodného centra pred jeho bránami.

"Vykonaná pyrotechnická prehliadka hodnovernosť prijatého oznámenia nepotvrdila," informuje policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. Zbytočný výjazd záchranných zložiek a s tým spojené nezanedbateľné náklady platíme nakoniec my všetci z daní. Riešením by mohli byť prísnejšie tresty za podobné zábavky. Po prehliadke objektov sa asi po hodine brány obchodného centra znova otvorili a život sa pomaly vrátil do normálu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy