Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Ona hovorí, že ju manželský pár prešiel autom. Tí sa ale bránia a vinu popierajú
Zdielať na

Ona hovorí, že ju manželský pár prešiel autom. Tí sa ale bránia a vinu popierajú

LUČENEC / Mladá žena sa v tme tackala po ceste až napokon spadla. Následne obvinila vodičku okoloidúceho auta, že ju zrazila. Potvrdil jej to aj bývalý druh. Pravda však môže byť úplne iná.

Manželia smerovali s autom do autoumyvárne. Krátko pred tým ako mali odbočiť si obidvaja všimli chodca. Žena podľa nich išla v protismere po ceste a tackala sa. 

"My sme spomaľovali a zabáčali, ona naznačila na spätné zrkadlo kontakt, ale ani sa nedotkla, nič, tak my sme ani nezastali, nebol dôvod," opisuje situáciu spolujazdec. 

Zastali až po pár metroch na spomínanej autoumyvárni. Vtedy ale za nimi dobehol bývalý druh chodkyne. Z jeho slov zostali šokovaní. "Dobehol, že sme ju zrazili a, že sme jej prešli po nohách autom," hovorí šokovaný manžel vodičky. "Ja som to videl, normálne som to videl, ako ju tá pani prešla," reaguje Ľubicin bývalý druh. 25-ročná bezdomovkyňa Ľubica bez pohnutia ležala na zemi až do príchodu záchranárov. Jej zranenia ale nasvedčujú tomu, že by po nej prešlo ťažké auto.

"Chodkyňa utrpela zranenia s dobou liečby a práceneschopnosti do 7 dní," informovala policajná hovorkyňa Petra Kováčiková. V nemocnici zostala na pozorovaní, odtiaľ ale ušla. Dychovú skúšku odmietla vykonať.

Podľa predbežných výsledkov krvi ale bola pod vplyvom alkoholu. Vodička pred jazdou nepila. Vyšetrovanie dopravnej nehody ešte neukončili.

"Z doposiaľ z nezistených príčin chodkyňa spadla na vozovku, pričom pravdepodobne k stretu s vozidlom nedošlo," doplnila Kováčiková.  Manželia si stoja za svojou verziou a napadá im len jeden dôvod, prečo si dvojica túto historku vymyslela.

"Čakali nejaký zisk z toho, alebo čo? To je môj názor," myslí si manžel vodičky. 

Ak sa preukáže, že chodkyňa išla po ceste, môžu ju za to potrestať. Porušila by tým zákon o cestnej premávke.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy