Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Z auta ostala len kopa šrotu. Zahynuli v ňom dvaja mladí ľudia
Zdielať na

Z auta ostala len kopa šrotu. Zahynuli v ňom dvaja mladí ľudia

BRATISLAVA / V utorok v Bratislave po dopravnej nehode prišli o život dvaja mladí ľudia. Totožnosť jedného z dvojice polícia neskôr zistila. Dvojica mala v aute aj podozrivý materiál, ten skončil na expertíze.

K dopravnej nehode došlo v utorok 24. októbra v skorých ranných hodinách na Lieskovskej ceste v smere do Podunajských Biskupíc. Auto na rovnom úseku zišlo z cesty, narazilo do viacerých betónových stĺpikov na oplotenie a preletelo niekoľko metrov do priekopy. Po náraze zostala z auta doslova kopa šrotu. Vo vozidle sa v čase nehody nachádzali dvaja mladí ľudia. Jeden muž, ktorý auto šoféroval a jedna žena.

Polícia identifikovala ženu ako 20-ročnú Bratislavčanku. Totožnosť nebohého muža zistili až neskôr. "Policajti zistila totožnosť mŕtveho muža, je ním 22-ročný Bratislavčan," povedala Lucia Mihalíková, hovorkyňa KR PZ BA.

Polícia dokumentovala celý priebeh nehody niekoľko hodín. Na miesto okrem vyšetrovateľa prišiel aj psovod so psom, ktorý miesto prehľadal. Podľa informácií TV JOJ muži zákona našli na mieste tragédie v aute zelenú sušenú rastlinu. "Materiál zaistený počas prehliadky vozidla po dopravnej nehode bol zaslaný na Kriminalistický a expertízny ústav Policajného zboru. Výsledkami znaleckého skúmania zaisteného materiálu doposiaľ nedisponujeme," povedala Mihalíková.

To či sa za tragickú nehodu mohla napríklad vysoká rýchlosť alebo nepozornosť, polícia stále vyšetruje. "V rámci vyšetrovania sa vykonávajú procesné úkony a prebieha znalecké skúmanie," dodala Mihalíková.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy