Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Stratila sa najstaršia dcéra nebohej Martinky z Turca
Zdielať na

Stratila sa najstaršia dcéra nebohej Martinky z Turca

MARTIN / Najstaršia dcéra Martinky z Turca sa stratila, nevedno kam. Sedemnásťročná Barbora Zuzaniaková je nezvestná už vyše týždňa. Polícia po nej pátra.

Vo vnútri domu, kde býva Barborina stará mama, bol muž, ktorý štábu televízii JOJ tvrdil, že nie je doma. Povedal nám, že vraj si išla zobrať svoje dve vnúčatá, aby boli u nej počas víkendu a prázdnin na budúci týždeň. Tieto deti sú umiestnené v detskom domove. Tak, ako ich najstaršia sestra, ktorá odtiaľ utiekla. "Nezvestná ušla 19. októbra z detského domova v Ružomberku na doposiaľ neznáme miesto," informuje hovorca žilinskej polície Radko Moravčík.

Po smrti mamy vravela, že v domove im je lepšie ako pri vlastnej mame. "Áno je, sme aj častejšie u starkej a všetko," povedala vtedy. Hovorila tiež, že sa poučila z osudu svojej mamy. Na rozdiel od nej chce viesť riadny život a po skončení školy robiť cukrárku. Jej mama sa preslávila na celom Slovensku vďaka reality šou Farmár hľadá ženu. Diváci si obľúbili jej prostorekosť. Kleopatra z Turca bola charakteristická svojou divokou vizážou. Výrazne si maľovala oči, A milovala trblietavé oblečenie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy