Polojasno
19°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Žena si ľahla pod autobus. Chcela, aby ju odviezol do útulku pre bezdomovcov
Zdielať na

Žena si ľahla pod autobus. Chcela, aby ju odviezol do útulku pre bezdomovcov

BRATISLAVA / Bratislavská mestská polícia vyrazila do ulíc vo väčšom počte s jasným cieľom - skontrolovať vodičov taxislužieb, či majú všetky potrebné doklady v poriadku a posvietili si aj na bezdomovcov. V uliciach s nimi bola aj reportérka TV JOJ Denisa Gerši.

Mestskí policajti v uliciach Bratislavy kontrolovali dodržiavanie verejného poriadku, ako aj to, či taxikári majú pri sebe potrebné dokumenty.

Tí, ktorých kontrolovali pred štábom TV JOJ sa nedopustili žiadneho priestupku a mali všetko v poriadku. Počas kontroly zameranej na dodržiavanie verejného poriadku, policajti natrafili na viacerých bezdomovcov, s ktorými museli riešiť niekedy až tragikomické situácie.

Ľahla si pred autobus

Staršia pani si najskôr ľahla pod autobus a chcela, aby ju odviezol do útulku pre bezdomovcov. S príchodom mestských policajtov mala novú nádej, že ju do útulku odvezú oni, no keď jej vysvetlili, že to nemôžu, začala im hrať viac na city.

Počas noci zo stredy na štvrtok mestskí policajti prekontrolovali centrum hlavného mesta, Hlavnú stanicu, Trnavské mýto, okolie zimného štadióna a mnohé ďalšie lokality. Skontrolovali 24 taxikárov, pričom nedostatky zistili u dvoch. Sedem ľudí porušilo zákaz konzumácie alkoholu na verejnosti a sedem ďalších osôb porušilo dopravné predpisy.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy