Jasno
11°
Bratislava
Slovák zmizol v zahraničí. Ladislav je nevidiaci, pomôžte ho nájsť
Zdielať na
Krimi

Slovák zmizol v zahraničí. Ladislav je nevidiaci, pomôžte ho nájsť

Archívna reportáž

LEVICE, VIEDEŇ / Polícia aj rodina pátrajú po 33-ročnom nevidiacom mužovi, ktorý sa stratil v Rakúsku. Ladislav Rigó zo Želiezoviec bol vo Viedni na výlete s mamou ešte v pondelok. Tam mal nastúpiť na vlak a zmiznúť.

Všetko sa začalo výletom do Bratislavy. Mama tam v pondelok zobrala nevidiaceho syna, keďže chcel spoznávať rôzne mestá. Mama tvrdí, že 33-ročný Ladislav rád cestoval a preto sa vybrali z Bratislavy vlakom do Viedne.

Až do popoludnia bolo všetko v poriadku. Mária s Ladislavom chodili spolu po meste. Vlakom sa mali vrátiť aj spať a išli na stanicu. Stačila však chvíľa nepozornosti a muž sa stratil. "Na miestnej železničnej stanici pravdepodobne nastúpil do vlaku idúceho smerom na Salzburg v čase asi o 15:15," uviedla policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Matka to okamžite oznámila rakúskej aj slovenskej polícii, mladého muža však doteraz nenašli.

Ladislav Rigó je asi 184 centimetrov vysoký, štíhlej postavy. Má krátke hnedé vlasy a hnedé oči. Hovorí po slovensky, maďarsky a po anglicky. Je nevidiaci.Oblečené mal modré rifle, modrú bundu s kapucňou so znakom na ľavej ruke, sivé športové topánky a modrú zimnú čiapku.

Nemal pri sebe mobilný telefón. So sebou mal pas na jeho meno a finančnú hotovosť 40 eur Matka ho naposledy videla, ako nastúpil na vlak vo Viedni smerom na Salzburg.

Akékoľvek informácie o nezvestnom je možné oznámiť na telefónnom čísle 158 alebo na ktorejkoľvek policajnej stanici. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy