Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Desaťtonový valec poškodil cestný pirát. Prevrátil ho iba s osobným autom
Zdielať na

Desaťtonový valec poškodil cestný pirát. Prevrátil ho iba s osobným autom

STARÁ ĽUBOVŇA / V okolí Starej Ľubovne už niekoľko dní opravujú hlavnú cestu. Keď sa robotníci vrátili po víkende opäť do práce, našli poškodený cestný valec. Neurobili to ale vandali. Za všetko môže cestný pirát, ktorý 10-tonový kolos prevrátil s osobným autom.

Nikto si nevie predstaviť, ako sa táto nehoda mohla stať. Obrovský 10-tonový valec prevrátilo osobné auto, ktoré váži asi tonu. Nehodu nahlásili vodiči, ktorí išli okolo. "Ja som valec nikdy nedvíhal a hlavne som nikdy nevidel, aby auto vyvrátilo takýto valec," vraví majiteľ odťahovej služby Miroslav Alexy.

V rozbitom aute ale šoféra nenašli, ten z miesta nehody odišiel. Až neskôr ho vypátrala policajná hliadka a podľa informácii TV JOJ by mal byť teraz na pozorovaní v nemocnici. Zrejme išiel rýchlo, navyše cesta, z ktorej vyletel je pokrytá novým asfaltom. Takže sa na nej v kombinácii so silným dažďom aj poriadne šmýkalo. Do kabíny valca vletel tak silno, že ho prevrátil.

Škody sa ešte len vyčísľujú. Cestári totiž nevedia, čo sa poškodilo. No nie je vylúčené, že si to odniesla elektronika. Celá kabína bola poriadne rozbitá.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy