Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Dcéra miliardára vrazila do davu ľudí, šiestich zabila
Zdielať na
Krimi

Dcéra miliardára vrazila do davu ľudí, šiestich zabila

CHARKOV / Ťažko uveriteľné krvipreliatie sa odohralo vo večerných hodinách v uliciach ukrajinského Charkova. Dvadsaťročná dcéra miliardára Alina Zajceva vo svojom aute SUV Lexus vošla na priechod vo chvíli, keď na ňom svietila zelená. A bol z toho masaker.

"Rozsvietilo sa červené svetlo a ona vrazila do davu,“ uviedla vyšetrujúca policajtka citovaná serverom mirror.co.uk. Video z ukrajinskej križovatky potom ukazuje, ako automobil na chodníku kosí ľudí ako buldozér. Celá scéna mala nasledovať po zrážke s Volkswagenom Touareg, ktorý išiel na zelenú.

Po náraze sa automobil prevrátil na bok. Medzi šiestimi, ktorí na mieste zomreli, je podľa správ aj pätnásťročné dievča a medzi desiatkou zranených aj jedna vážne zranená tehotná žena. Ozbrojení osobní strážcovia v dvoch automobiloch okamžite zasiahli, aby rozzúrený dav Alinu nelynčoval.

Jeden z rýchlo zasahujúcich svedkov udalosti situácii popísal: "Je to ako vojnová zóna.“ Telá, oblečenie a tašky obetí ležali po chodníku v kalužiach krvi.

Dcéra majiteľa energetickej spoločnosti Vasilija Zajceva bola zadržaná na tri dni a hrozí jej desaťročné väzenie, ale niektorí blogeri udalosť skepticky komentujú, že otec svoju dcéru z problémov „vyseká“ a nestane sa jej nič.

Dvadsaťročná šoférka "pretekala" s iným autom. Oznámil to v piatok poradca ukrajinského ministra vnútra, poslanec Anton Heraščenko s odvolaním sa na záznam z pouličných kamier. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy