Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Pri tragickej nehode prišla o život učiteľka tanca. Druhá vodička utrpela poranenie hlavy
Zdielať na

Pri tragickej nehode prišla o život učiteľka tanca. Druhá vodička utrpela poranenie hlavy

ŽARNOVICA / Tragická nehoda na strednom Slovensku. Dve osobné autá sa zrazili pri Žarnovici na vedľajšej ceste, ktorá sa pripája na R1. Obidve šoférovali staršie vodičky. Na mieste nešťastia bola reportérka TV JOJ Katka Kováčiková.

Stretli sa v nesprávny čas na nesprávnom mieste. Dve staršie vodičky do seba narazili na privádzači na R1 pri Žarnovici. "Vodička vozidla BMW odbočovala vľavo, pričom došlo k zrážke s oproti idúcim motorovým vozidlom značky Renault," uvádza policajná hovorkyňa Mária Faltániová. 

Záchranári pomáhali na mieste obidvom vážne zraneným ženám. Vodička Renaultu (51) mala poranenú hlavu. "Do nemocnice vo vážnom stave previezli ďalšiu 67-ročnú pacientku, ktorá utrpela viacnásobné ťažké poranenia celého tela," informuje hovorkyňa operačného strediska záchranárov Alena Krčová.  Aj napriek snahe lekárov 67-ročná Anna krátko po prevoze do nemocnice vážnym zraneniam podľahla. Dlhoročná skúsená učiteľka tanca bývala v Žarnovici sama. Celý život zasvätila práci vo svojej tanečnej škole. Patrila medzi skúsené vodičky.

Prítomnosť alkoholu u nej policajti nezistili. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Okolnosti tragickej dopravnej nehody vyšetruje polícia, prizvali aj znalca z odboru cestnej dopravy. Pre viac informácii sledujte KRIMI o 19:00.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy