Zatiahnuté
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Valkova vila vyzerá stále rovnako. TV JOJ sa podarilo nahliadnuť za jej múry
Zdielať na

Valkova vila vyzerá stále rovnako. TV JOJ sa podarilo nahliadnuť za jej múry

LIMBACH / Ernesta Valka zastrelili v jeho luxusnom dome, v novembri 2010, vo večerných hodinách. Televízii JOJ sa podarilo exkluzívne nazrieť za múry rozsiahlej rezidencie.

Patrícia je majiteľkou štýlovej nehnuteľnosti. Po otvorení vstupnej brány vchádza dennodenne do svojho domu príjazdovou cestou smerujúcou priamo do garáže. Z garáže sa dá dostať priamo do centrálnej časti rezidencie. Takto do domu vošiel v osudný večer aj Ernest Valko, keď ho náhle prepadli ozbrojení muži s kuklami na hlavách.

Noví majitelia majú rozsiahlu rezidenciu zabezpečenú sofistikovaným bezpečnostným a monitorovacím systémom. Valka v osudnú noc, na prítomnosť mužov pripravených ho prepadnúť, olúpiť a zavraždiť, vopred nič neupozornilo. Podľa prvotnej verzie z pred siemich rokov, sa do domu dostali po tom, ako Valko otvoril na prízemí okná.

Polícia zatiaľ hovorí o lúpeži a vražde bez prepojenia na politiku či jeho prácu. Nového majiteľa Valkovej vily, švajčiarského špecialistu na trestné aj civilné právo zaujímajú kľúčové fakty. "Mňa to, čo sa naozaj stalo zaujíma z profesionálneho hľadiska, keďže som advokát. Z osobného, keďže som majiteľ domu. Máme prvú verziu prípadu, mediálne prezentovanú, teraz tú druhú. Možno príde tretia. Treba ale odhaliť reálne pozadie vraždy pána Valka. A kto za tým naozaj je," uviedol súčasný majiteľ domu.

Už onedlho by mala polícia vo vile vykonať rekonštrukciu Valkovej vraždy. Ak im to, smaozrejme, nový majitelia luxusného domu umožnia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy