Jasno
15°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Po námestí sa pohybovali muži s nožmi a mačetami, vraj ich niekto okradol
Zdielať na
Krimi

Po námestí sa pohybovali muži s nožmi a mačetami, vraj ich niekto okradol

PRIEVIDZA / Počas víkendu chodili po námestí v Prievidzi štyria muži s nožmi a mačetami v rukách. Prenasledovali skupinku mladých ľudí. Upodozrievali ich z toho, že im jeden z nich ukradol mobil. Vystrašení mladí ľudia nakoniec ušli. Mestskí policajti podozrivých mužov zadržali spolu so zbraňami.

Na záberoch z centra Prievidze je vidieť, ako muž vytiahol nôž a následne ďalší ostrý predmet. "Operátor zachytil správanie muža, ktorý kráčal za skupinkou ľudí, vytiahol spod odevu nôž, zakrátko vytiahol druhý ostrý predmet a prenasledoval ich," povedal Vít Zajac z mestskej polície. Muž sa skupinke mladých ľudí prihovoril a odkráčal preč. Za krátko sa vrátil spolu s ďalšími mužmi. "Po chvíli za nimi kráčala skupina ozbrojená nožmi a predmetom, ktorý vyzeral ako mačeta," povedal Zajac. 

O pár minút prišlo na námestie niekoľko hliadok. Mestskí policajti podozrivých mužov našli a zadržali. "Odôvodňovali to tým, že medzi skupinkou by mal byť muž, ktorý ich okradol," dodal Zajac. Muži zákona zbrane zadržali. Polícií by pomohlo, ak by sa prenasledovaní prihlásili na polícií a vypovedali.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy