Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Motorkár vyletel z cesty, na mieste bol mŕtvy
Zdielať na

Motorkár vyletel z cesty, na mieste bol mŕtvy

ŠTVRTOK NA OSTROVE / Pravdepodobne vysoká rýchlosť sa podpísala pod smrť mladého motocyklistu. Ten pri vchádzaní do obce vyletel z cesty. Na mieste zasahoval aj záchranársky vrtuľník.

Tridsaťriročný motorkár išiel podľa informácií TV JOJ z prostredia vyšetrovania do miernej zákruty pred obcou prirýchlo. Zrejme nad motorkou stratil kontrolu a vyletel z nej. "Pri vchádzaní do obce Štvrtok na Ostrove pri prejazde pravotočivou miernou zákrutou nezvládol riadenie a vyšiel mimo cestu," uviedla hovorkyňa trnavských krajských policajtov Mária Linkešová.

Pri páde sa ťažko zranil. Svedkovia okamžite zavolali záchranné zložky. Mužov stav bol veľmi vážny. Privolali preto aj leteckých záchranárov. Do ich príchodu zatiaľ bojovali o jeho život. "Muž utrpel viacnásobné poranenia celého tela. Záchranári sa ho na mieste pokúšali oživiť, ale žiaľ sa im to nepodarilo," uviedla hovorkyňa Zravotnej záchrannej služby Alena Krčová.

Pod tragickú smrť mladého Bratislavčana sa pravdepodobne podpísala vysoká rýchlosť. Presné okolnosti vyšetruje polícia. Zisťovať bude aj to, či motocyklista pred jazdou pil. Dopravu v tomto úseku počas dokumentovania nehody a zásahu záchranných zložiek usmerňovali policajti.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy