Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Desivú nehodu prežili iba zázrakom. Príbuzní veria, že išlo o pomoc zhora
Zdielať na

Desivú nehodu prežili iba zázrakom. Príbuzní veria, že išlo o pomoc zhora

KRÁSNY BROD / Brzdná dráha neuveriteľných 60 metrov a auto zakliesnené v priekope tak, že pasažieri vyšli cez kufor. Takto sa skončil šmyk, ktorý pri Krásnom Brode dostalo vozidlo, riadené 33-ročným vodičom. Bol triezvy, ale zrejme šiel prirýchlo.

K nehode došlo v medzilaboreckom okrese. Auto skončilo mimo cesty ráno okolo siedmej. Podľa polície 33-ročný vodič precenil svoje schopnosti. Vozidlo skončilo v priekope zakliesnené tak, že ho z cesty takmer nebolo vidieť.

"Dostal som šmyk, som zabrzdil raz a už tancovalo so mnou," hovorí vodič. Podľa slov vodiča sa auto stalo neovládateľným. Brzdnú dráhu malo až 60 metrov. "Po príchode na miesto sme vozidlo zabezpečili proti vzniku požiaru, osoby sa nachádzali už mimo vozidla," uvádza veliteľ zásahu Matúš Bučko. 

Dvaja muži sa von z auta dostali cez kufor. Príbuzní hovoria o zázraku, že vyviazli živí. "Ďakujeme Bohu aj pane Márii, že ho zachránili," opakuje svokra vodiča Anna Varechová. Obaja pasažieri vyviazli bez vážnych zranení. Dychová skúška u vodiča nepotvrdila prítomnosť alkoholu. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy