Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
V opitosti omylom stlačil spúšť. Muž skončil s postrelenou tvárou
Zdielať na

V opitosti omylom stlačil spúšť. Muž skončil s postrelenou tvárou

BRATISLAVA / Pri neodbornej manipulácii so zbraňou skončil cez víkend s ťažkými zraneniami 27-ročný muž. V prípade už padlo aj jedno obvinenie.

Incident sa stal v sobotu okolo tretej hodiny nadránom v jednom z domov na Priehradnej ulici v bratislavskej Vrakuni. Alkoholom posilnený Bratislavčan vytiahol legálne držanú zbraň, podal ju 27-ročnému mužovi a ten ju následne posunul 23-ročnému mladíkovi.

Ten zrejme nevedel, ako so zbraňou narábať a došlo k výstrelu. "Výstrelom z tejto zbrane utrpel poškodený 27-ročný muž ťažké zranenia v oblasti tváre, s ktorými bol prevezený do jednej z bratislavských nemocníc," informuje policajný hovorca Michal Szeiff.  Muža lekári po príchode ihneď operovali, v súčasnosti je už v stabilizovanom stave. 

Dvoch mladších mužov policajti predviedli na policajné oddelenie, Marka, ktorý je majiteľom zbrane, obvinili z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Hrozí mu trest na dva až päť rokov. V prípade vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci nedbanlivostného prečinu ublíženia na zdraví formou spolupáchateľstva.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy