Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Myslela si, že to neprežije. Polícia už zadržala podozrivých z dobitia predavačky
Zdielať na

Myslela si, že to neprežije. Polícia už zadržala podozrivých z dobitia predavačky

MEDZILABORCE / Myslela si, že to neprežije. Predavačka, ktorú surovo zbila partia mladých mužov rovno v obchode sa z útoku stále nevie spamätať. Pani Valériu neznámi muži škrtili, udierali päsťami do tváre a tesne pred útekom do nej aj kopli. Podľa zistení reportérky TV JOJ už má polícia niekoľkých podozrivých.

"To bolo 5 alebo 10 najstrašnejších minút v mojom živote," hovorí napadnutá pani Valéria. Pani Valéria stále leží v humenskej nemocnici na chirurgickom oddelení. "To bolo strašné, ja som si myslela, že ma zabijú. Keby som nemala tie kľúče, ja by som dnes už tu nebola," opisuje príšerný zážitok. Predavačku prepadli podľa jej slov traja muži v obchode s potravinami. Jeden z nich ju škrtil a udieral päsťou do tváre. "Chytil ma, začal ma škrtiť a pravou rukou ma bil do tváre, to bolo strašné. Krv ma zaliala a s tou krvou som sa dusila," hovorí pani Valéria.

Žena tvrdí, že útočníci sa zľakli alarmu, ktorý sa jej podarilo zapnúť. O ich mimoriadne surovom útoku svedčí aj kopanec do chrbta, ktorý Valéria utŕžila, keď už boli na úteku. V obchode pracuje takmer 20 rokov. Teraz sa však návratu veľmi bojí. "Ja keď sa tam mám vrátiť, ja neviem, či budem ešte robiť v tom obchode," hovorí pani Valéria.

Polícia útočníkov vypátrala. Ak im vinu preukážu, vo väzení môžu skončiť až na osem rokov. "Humenský vyšetrovateľ vzniesol obvinenie z trestného činu lúpeže spáchaného formou spolupáchateľstva vo veku 16 až 20 rokov," vyjadrila sa Jana Migaľová, hovorkyňa KR PZ Prešov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy