Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Zrazil chodkyňu a sľúbil, že sa stretnú v nemocnici. Už ho nevideli
Zdielať na

Zrazil chodkyňu a sľúbil, že sa stretnú v nemocnici. Už ho nevideli

LEVICE / Dopravný inšpektorát pátra po vodičovi nehody, ku ktorej došlo ešte v sobotu večer. Zrazil pri nej chodkyňu a potom zmizol. Muž ani nehodu nenahlásil.

K nehode došlo v sobotu krátko po siedmej hodine večer v smere od obce Pohronský Ruskov na obec Hronovce. "K zrážke došlo tak, že doposiaľ nezistený vodič jazdiaci na osobnom motorovom vozidle spätným zrkadlom zachytil chodkyňu kráčajúcu rovnakým smerom," informuje hovorkyňa polície Božena Bruchterová. 

V dôsledku nárazu utrpela 24-ročná žena ťažké zranenia. Neznámy vodič na mieste nehody zastal a dohodol sa so ňou, že sa stretnú v nemocnici, kde ale neprišiel a taktiež nehodu neoznámil. Na mieste ostalo iba odtrhnuté spätné zrkadlo. Vodič pravdepodobne jazdil na osobnom motorovom vozidle Mercedes typu ML hnedej farby. "Taktiež žiadame o pomoc prípadných svedkov, ktorí si všimli vozidlo bez spätného zrkadla, aby svoj poznatok oznámili na čísle 158, prípadne na Okresnom dopravnom inšpektoráte v Leviciach," dodala policajná hovorkyňa. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy