Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Policajti zasahovali pri banálnej nehode. V kufri havarovaného auta našli mŕtvolu ženy
Zdielať na

Policajti zasahovali pri banálnej nehode. V kufri havarovaného auta našli mŕtvolu ženy

Archívna reportáž

PETROHRAD / Banálna dopravná nehoda sa stala v nedeľu večer na diaľnici pri meste Strelna neďaleko Petrohradu, no po príchode policajtov sa prípad zmenil na detektívku. V kufri jedného z havarovaných áut objavili mŕtvolu.

V kufri vozidla Hyundai Creta objavili policajti mŕtvolu ženy. Vodiča na mieste zatkli. Ten však nevysvetlil, ako sa telo majiteľky auta v kufri ocitlo. Vozidlo pritom muž zjavne ukradol. Policajtom opakoval, že nerozumie po rusky a žiada tlmočníka do jedného zo stredoázijských jazykov.

Podľa vyšetrovacej verzie sa vybrala 49-ročná žena v sobotu do lesa na huby. Auto nechala zaparkované na okraji lesa. Neskôr kontaktovala svojho muža a syna, aby jej prišli na pomoc, lebo v lese zablúdila. Tí si všimli, že ženine auto z miesta odchádzalo z neznámym cudzincom za volantom. Pustila sa do prenasledovania. Nasledovala zrážka štyroch áut a odhalenie mŕtvoly. Jej príbuzní ju najprv ani nedokázali identifikovať. Na hlave mala viacero rán a na krku stopy po škrtení.

Dvadsaťštyriročný prisťahovalec zo Strednej Ázie, ktorý auto ukradol a šoféroval bez vodičského oprávnenia, bol obvinený z vraždy. Okolnosti brutálneho činu policajti naďalej vyšetrujú.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy