Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vodič roka? Falošné doklady, trojnásobný zákaz šoférovania a ešte aj nenastúpil do väzenia
Zdielať na

Vodič roka? Falošné doklady, trojnásobný zákaz šoférovania a ešte aj nenastúpil do väzenia

BRATISLAVA / Trest odňatia slobody až na dva roky hrozí v prípade preukázania viny 28-ročnému Jozefovi J. z okresu Dunajská Streda, ktorému bolo na základe doterajších informácii vznesené obvinenie z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia.

Vo štvrtok dopoludnia spozorovala policajná hliadka na Rožňavskej ulici v Bratislave auto, ktoré sa otočilo v svetelnej križovatke. "Z dôvodu podozrenia zo spáchania priestupku policajti uvedené vozidlo zastavili a podrobili kontrole. V rámci kontroly policajti zistili, že totožnosť muža sa nezhoduje s dokladmi, ktoré im predložil," píše polícia na svojom profile na sociálnej sieti. 

Policajti teda nahliadli do evidencie, pričom zistili, že vodič má uložený zákaz šoférovania už po tretíkrát, že je po ňom vyhlásené pátranie, je vydaný príkaz na jeho dodanie do výkonu trestu odňatia slobody a zároveň zastavené motorové vozidlo značky Fiat prechádza pátraním. 

"Na základe vyššie uvedených skutočností policajti muža následne eskortovali na príslušné policajné oddelenie. Po vykonaní potrebných úkonov bol menovaný umiestnený v cele policajného zaistenia. Vec sa realizuje v tzv. „super rýchlom“ konaní," uviedla ďalej polícia na sociálnej sieti. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy