Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Nevoľnosť alebo mikrospánok. V plnej rýchlosti narazil do auta s matkou a malým chlapcom
Zdielať na

Nevoľnosť alebo mikrospánok. V plnej rýchlosti narazil do auta s matkou a malým chlapcom

BANSKÁ BYSTRICA / Rútiace sa auto, nad ktorým vodič zjavne stratil kontrolu, sa ocitlo v protismere. Na moste v Banskej Bystrici nabúralo do prichádzajúceho auta, v ktorom sedela mamička so 4-ročným synom. Keď videla, že prichádzajúce auto vôbec nebrzdí, snažila sa spomaliť a pripravila sa na náraz.

Pod nehodu sa podpísala zrejme náhla nevoľnosť alebo mikrospánok, keď 70-ročný vodič stratil nad autom kontrolu. Tridsaťosemročná Miroslava z Dúbravice viezla skoro ráno v aute svojho 4-ročného synčeka. Prechádzali mostom cez Banskú Bystricu, keď sa náhle proti nim vyrútilo z protismeru auto. Vodič za volantom akoby vôbec nevnímal, čo sa okolo neho deje, nebrzdil, ani sa nesnažil zrážke zabrániť.

Podľa polície muža zrejme premohla náhla nevoľnosť. Žena videla, ako sa auto približuje, preto ešte čo najviac spomalila a pripravila sa na náraz. Záchranári na mieste ošetrili jej malého syna a poskytli prvú pomoc 70-ročnému vodičovi. Previezli ho do nemocnice, kde budú lekári zisťovať, prečo nad vozidlom stratil kontrolu. Okolnosti vyšetruje polícia, 70-ročný muž však na mieste prišiel o vodičský preukaz.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy