Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Zakliaty úsek. Ďalšia nehoda na ceste, kam chodia policajti ku kolíziám pravidelne
Zdielať na

Zakliaty úsek. Ďalšia nehoda na ceste, kam chodia policajti ku kolíziám pravidelne

KAMENICA NAD CIROCHOU / Zakliaty úsek cesty - tak opísal miesto utorňajšej nehody jeden z vodičov. K zrážke osobného auta a dodávky došlo na hlavnej ceste v Kamenici nad Cirochou. Stala sa tam už nejedna havária. Na mieste zasahovali hasiči aj polícia.

Nehoda sa stala na hlavnej ceste v Kamenici nad Cirochou. Príčinou zrejme bolo nedanie prednosti. "To je zakliaty úsek, to je tak prepchatý úsek medzi Humenným a Sninou a hlavne medzi 16. a 18. hodinou, to je strašné čosi," povedal Anton, vodič osobného auta. Anton sa vracal včera podvečer domov zo záhradky spolu so svojou manželkou. Tvrdí, že doteraz jazdil bez nehody. "Treba dávať pozor, na to má človek oči. Ja som nemal havarku 30 rokov," dodal pán Anton.

Po náraze skončilo osobné auto so zdemolovanou prednou časťou. Dodávku odhodilo do priekopy. "Ja som vychádzal z pumpy a on išiel dosť rýchlo," opísal situáciu pán Anton. "Tu je sedemdesiatka, čiže nešiel som nepovolenou rýchlosťou, rýchlosť bola dodržaná," oponuje vodič druhého vozidla.

Premávku na mieste nehody riadili policajti. Zasahovali aj hasiči z Humenného. Okolnosti zrážky a miera zavinenia bude predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy