Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Policajti pátrajú po nebezpečnom Patrikovi, utiekol im
Zdielať na

Policajti pátrajú po nebezpečnom Patrikovi, utiekol im

TRNAVA / Kriminalisti z Trnavy v súčinnosti s kriminalistami v Galante urobili v skorých ranných hodinách prehliadky v dvoch bytoch v Galante a v rodinnom dome vo Váhovciach. Policajti zadržali dvoch mužov.

Tretí muž, ktorý bol podozrivý. sa práve vracal domov a policajtom ušiel. Policajti krátko na to vypátrali auto, Škodu Octavia-RS, na jednom zo sídlisk v Galante.

Pri policajnej akcii v mieste jeho bydliska policajti našli a zaistili okrem auta, ktoré páchatelia použili pri krádeži aj niekoľko zbraní. Okrem iných aj útočnú pušku vz. 58 so sklopnou pažbou a najmä brokovnicu, ktorú pravdepodobne použili páchatelia pri otvorení bezpečnostnej skrine na benzínovej pumpe.

Policajti pri prehliadke nasli aj predmety používané pri krádežiach áut. Tie budú predmetom ďalšieho vyšetrovania ako aj podiel ďalších dvoch zadržaných osôb na spomínanej lúpeži.

Na základe zadovážených dôkazov vyšetrovateľ OKP KR PZ Trnava vzniesol obvinenie 19-ročnému Patrikovi Žigovi z obce Váhovce. Po uvedenej osobe polícia vyhlásila celoštátne pátranie. Ak ste hľadanú osobu videli alebo poznáte miesto jej súčasného pobytu, všetky informácie oznámte polícii na čísle 158. Osoba môže byť ozbrojená a nebezpečná a nemusí mať zábrany použiť zbraň.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy