Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Motorkár narazil do zaparkovaného auta. Nehodu neprežil
Zdielať na

Motorkár narazil do zaparkovaného auta. Nehodu neprežil

ZÁZRIVÁ / Posledné nedeľné hodiny boli na Orave tragické. Pri požiari chaty zomrel v Mútnom mladý 18-ročný študent. A podvečer zas vyhasol život 33-ročného motorkára v Zázrivej. Narazil do zaparkovaného auta.

Veľmi vážna nehoda sa stala na ceste tretej triedy v Zázrivej. Motorkár zo Zázrivej pritom cestu dobre poznal. Bol skúsený vodič, dokonca jazdil aj na kamióne. "Bol to skúsený šofér, na kamióne chodil, tuto išiel na motorke a zabil sa," povedal obyvateľ Zázrivej. Cestu Zázrivou v miestnej časti Dolina poznal ako vlastnú dlaň. Počas silného dažďa však narazil do stojaceho zaparkovaného auta pred domom. Nepomohlo mu ani ochranný odev, ani prilba. Po náraze mužovi už nik nedokázal pomôcť.

"Ževraj tak nešťastne spadol, že prilba mu prerezala tepnu," povedal miestny obyvateľ. V dedine Zázrivá mali Mira radi. Bol aj dobrovoľný hasič a nechýbal pri žiadnej akcii. "Príjemný mladý človek, rád pomohol každému, strata ako aj pre blízkych, aj pre celú dedinu, bol to mladý perspektívny človek, rád sa zapájal do všetkých aktivít," povedal Matúš Mních, starosta Zázrivej.

Ani polícia zatiaľ netuší, ako došlo k tejto tragickej nehode. Začala už trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy