Jasno
23°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Pri rannej nehode zahynula žena, dcéra je ťažko zranená
Zdielať na

Pri rannej nehode zahynula žena, dcéra je ťažko zranená

DECHTICE / V pondelok v ranných hodinách prišlo medzi obcami Chtelnica a Dechtice (okres Trnava) k vážnej dopravnej nehode, pri ktorej zahynula staršia žena.

"Približne o 06:00 hodine ráno 67-ročný vodič medzi obcou Chtelnice v smere do Dechtíc na rovnom úseku cesty pravdepodobne narazil alebo prešiel po mŕtvej srne a v zápätí prešiel do protismeru, kde narazil do stromu," povedala hovorkyňa trnavskej krajskej polície Mária Linkešová. Pri nehode došlo k vážnemu zraneniu dvoch žien. Staršia 57-ročná žena na mieste zraneniam podľahla. Tridsaťdvaročnú ženu previezli s ťažkými zraneniami záchranári do nemocnice v Trnave. Polícia alkohol u vodiča nezistila a presné príčiny nehody vyšetrujú.

"Polícia apeluje na vodičov, aby boli v tomto ročnom období obzvlášť ostražití. Prvom rade je potrebné znížiť rýchlosť jazdy na miestach, kde dopravná značka upozorňuje na možný výskyt zvery. V kritických oblastiach je potrebné zvýšiť pozornosť najmä počas ranných a večerných hodín, keď je vysoká zver najaktívnejšia," dodala Linkešová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy