Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Pes ušiel z voliéry. Rozzúrený napadol staršieho pána
Zdielať na

Pes ušiel z voliéry. Rozzúrený napadol staršieho pána

VEĽKÝ KRTÍŠ / Starší 66-ročný pán šiel k svojim susedom nakŕmiť zvieratá. Psovi, ktorý stráži záhradu sa podarilo dostať zo zavretej voliéry a zaútočiť. Majitelia tvrdia, že si to nevedia vysvetliť. Pes bol podľa nich vo voliére zavretý.

Po tom, ako sa pes dostal z voliéry, zaútočil na staršieho pána takmer okamžite. Ten našťastie nestratil duchaprítomnosť a rukami si kryl hlavu a krk. 

Keď sa pes trochu upokojil starší pán začal pred ním utekať až sa dostal k susednému plotu, ktorý rýchlo preskočil. "Mal šťastie, že preskočil bránu, inak by ho roztrhal," uviedol sused. 

Susedia mu ihneď privolali zácháranku. S viacerými poraneniami ho previezli do nemocnice vo Veľkom Krtíši. Muž mal poranené obe ruky a na predlaktiach viacero tržných rán. Tie mu lekári v nemocnici zašili a po ośetrení ho prepustili.

Podľa majiteľov je ich pes dobrý strážca, no nikdy na nikoho v minulosti nezaútoćil. "Je to milý pes, stredoázijský ovčiak. Kým sa nevyprovokuje, je neškodný. Je očkovaný proti všetkému," uviedla majiteľka psa. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy