Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
V osade v Nálepkove vypukla hromadná bitka. Podľa zbitých bezdôvodne
Zdielať na

V osade v Nálepkove vypukla hromadná bitka. Podľa zbitých bezdôvodne

NÁLEPKOVO / Opití osadníci opäť naplno zamestnali viaceré policajné hliadky. V osade v Nálepkove vášne vyústili do hromadnej bitky. Okrem polície museli zasahovať aj záchranári.

Pokojný večer pri lacnom víne sa razom zmenil na pästnú výmenu názorov. Štyria útočníci, ktorí napadli rodinu boli vyzbrojení.

"Začali biť môjho svokra, potom môjho druha a tak začali mňa," hovorí obyvateľka osady Marcela Horváthová. 

Podľa napadnutej rodiny nabehli na bitku do nálepkovskej osady štyria na troch. Z troch napadnutých dvaja skončili v nemocnici. 

"Začali nás tu biť s latami. Bolo to rýchle. Už keď som bol krvavý, spadol som na kolená, potom ma aj po chrbte bili," tvrdí napadnutý Vladimír Suchý. 

Poriadnu bitku dostal otec rodiny. Útočníci boli vyzbrojení latami, poriskom od sekery a reťazou z motorovej píly.

"Mali jednu retiazku, dvaja ma s päsťami bili a mali porisko. Ale už potom neviem nič čo sa dialo, ešte ma vytiahli von," hovorí Suchý. 

Dôvod zbesilého útoku si miestni vysvetliť nedokážu. Vraj na to útočníci dôvod nemali. Zasahovalo tu niekoľko policajných zložiek. V celách predbežného zadržania skončili po policajnom zásahu traja agresori. 

Rovnakí útočníci v inej nálepkovskej osade vystrájali už aj približne pred mesiacom. Vtedy podľa našich informácií prokurátor zrušil návrh na väzbu.

Útočníkov už vyšetrovateľ obvinil za ťažké ublíženie na zdraví v štádiu pokusu, porušovanie domovej slobody a výtržníctvo. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy