Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Opitý mladík (21) bez vodičáku nabúral do dvoch zaparkovaných áut
Zdielať na

Opitý mladík (21) bez vodičáku nabúral do dvoch zaparkovaných áut

BRATISLAVA / K nehode, ktorá mohla mať fatálnejšie následky, došlo v piatok večer. Mladík pod vplyvom alkoholu a bez vodičského oprávnenia šoféroval v protismere v jednej z bratislavských uličiek, až kým ho nezastavil náraz do dvoch zaparkovaných áut.

K incidentu došlo o 19:00 večer, kedy 21-ročný muž prechádza s autom po Revúckej ulici. Nakoľko sa plne nevenoval vedeniu vozidla pri vychádzaní na Páričkovú ulicu došlo k nárazu do zaparkovaného auta značky BMW a následne aj do druhého vozidla značky Mercedes. "Po príchode hliadky policajného zboru  na miesto bol vodič podrobený vykonaniu dychovej skúšky na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu, ktorou mu bola nameraná hodnota 1,54 promile," informuje policajný hovorca Michal Szeiff. 

Policajti následne zistili, že mladík ani nie je vodičom. "Nakoľko svojím konaním naplnil zákonné znaky skutkovej podstaty trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, bol v súlade so zákonom obmedzený na osobnej slobode a umiestnený v cele policajného zaistenia," dodáva Szeiff. Podobný prípad sa nedávno stal aj Rimavskej Sobote, žiaľ, nerozvážnosť vodiča skončila tragicky smrťou spolujazdca. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy