Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Pri tragickej nehode prišiel o život motorkár (33). Na križovatke sa zrazil s osobným autom
Zdielať na

Pri tragickej nehode prišiel o život motorkár (33). Na križovatke sa zrazil s osobným autom

HUMENNÉ / V Humennom sa v sobotu odohrala tragická dopravná nehoda. Vyhasol pri nej mladý život. Muž z obce Jabloň išiel na motorke a na križovatke došlo k zrážke s osobným autom. Napriek snahe všetkých záchranných zložiek sa Mareka zachrániť nepodarilo.

Nehoda sa stala krátko predpoludním na križovatke na výjazde z Humenného v smere na Brekov. "V čase nášho príjazdu sa na miest nachádzala jedna ťažko zranená osoba, okamžite sme začali s resuscitáciu," hovorí veliteľ zásahu Jozef Vitek. V krátkom čase na miesto prišli aj dve posádky záchranárov, no ich snaha bola márna.

Mladý 33-ročný muž na mieste podľahol mnohopočetným zraneniam, ktoré pri zrážke utrpel. "Z doposiaľ zistených skutočností môžeme potvrdiť, že osobné motorové vozidlo išlo po vedľajšej ceste a motocyklista šiel po ceste hlavnej," informuje hovorkyňa polície Jana Migaľová. Obyvatelia mesta si myslia, že osobné auto zrejme nedalo motorke prednosť a motorkár auto nevidel. 

Na miesto prišiel aj znalec z odboru cestnej dopravy. Jeho úlohou bude zistiť aj to, akú rýchlosť mali vozidlá pred zrážkou na tachometri. Za volantom osobného auta sedel 64-ročný Sninčan. Dychová skúška vylúčila, že by pred jazdou pil. U motorkára prípadnú prítomnosť alkoholu ukáže nariadená pitva.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy