Skoro jasno
16°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Našli ho na križovatke s vážne poranenou hlavou. Ako sa mu to stalo je záhadou
Zdielať na

Našli ho na križovatke s vážne poranenou hlavou. Ako sa mu to stalo je záhadou

BRATISLAVA / Našli ho na jednej z križovatiek. V bezvedomí a s vážne poranenou hlavou. Ako sa mu to stalo je však záhadou. Polícia nevylučuje ani to, že ho zrazilo auto. Jeho manželke je však podozrivé, že veci, ktoré mal pri sebe neboli poškodené.

V nedeľu, krátko pred desiatou, našli okoloidúci zraneného 49-ročného cyklistu. Ležal na zemi na križovatke Mierovej a Hraničnej ulice. Okamžite mu privolali pomoc. Policajti našli v jeho mobile telefónne číslo na jeho manželku. "Vôbec nevieme čo sa stalo a preto prosíme svedkov o akékoľvek informácie," uvádza manželka muža, ktorý momentálne leží v nemocnici na Kramároch. 

Záchranári ho previezli do starostlivosti lekárov do nemocnice na Kramároch, kde ho ihneď operovali. "Muž, pravdepodobne zrážkou s doposiaľ neznámym vozidlom utrpel zranenia v oblasti hlavy," uvádza hovorca záchranárov Michal Szeiff. 

Muž naďalej nemôže komunikovať, takže stále nie je jasné, čo sa mu stalo. Na križovatke je dokonca kamera. Podľa rodiny je však nefunkčná. Polícia pracuje s verziou o zrážke s autom. Manželke však na tom pár vecí nesedí. Podľa nej je čudné, že jeho veci, vrátane prilby a bicykla, neboli poškodené. 

Nejde o prvý takýto prípad

Podobný prípad zaevidovali policajti aj v pondelok na križovatke Trnavskej a Jégeho ulice. Odvtedy pátrajú po vodičovi pravdepodobne Škody Fábia. "Pri odbočovaní na Jégeho ulicu došlo k zrážke s maloletou osobou, ktorá vchádzala na priechod na zelený signál," uvádza Szeiff. 

Polícia žiada, aby ste v prípade akýchkoľvek informácií o týchto dvoch prípadoch, volali na telefónne číslo 158 alebo oznámili informácie osobne na oddelení. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy