Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Opitého vodiča zavreli do cely po tom, ako narazil s autom do mosta
Zdielať na

Opitého vodiča zavreli do cely po tom, ako narazil s autom do mosta

PODHÁJSKA / Podgurážený, 49-ročný muž, narazil do osobného auta, zdemoloval stĺpik pri ceste a zastavil ho až náraz do mosta. Vodič po dopravnej nehode, ktorá sa stala v utorok večer, skončil rovno v cele.

Vodič sa práve vracal z miestneho termálneho kúpaliska. Pri tom takmer zrazil cyklistku. Keď zastavil pred železničným priecestím, žena si to chcela s ním vysvetliť, no on sa s ňou baviť odmietal. Pri tom, ako chcel odísť, vrazil do auta, ktoré išlo za ním. "On tam dal spiatočku a do mňa buchol, pritom opäť takmer zrazil tú pani," hovorí vodič nabúraného auta. 

V ceste ale naďalej pokračoval a niekoľko metrov išiel v protismere, až kým ho nezastavil most. Vozidlo ostalo po zrážke úplne zdemolované. Igorovi sa iba zázrakom nič nestalo. Vyšiel z auta na trávu, tam spadol a chvíľu tak ležal. "Na vozidle sme spravili protipožiarne opatrenie a vytečené kvapaliny sme zasypali," uvádza veliteľ zásahu Marián Kečkéš. 

V dychu vodiča namerali následne policajti takmer 2 promile alkoholu. Napriek tomu, že on sám tvrdil, že pil iba kávu a minerálku. Ivan sa neskôr vyhováral aj na to, že všetko spôsobilo slnečné počasie na kúpalisku. "To mohlo vzniknúť aj tým, že teplo a všetko to zapôsobilo na to, že tá reakcia bola slabšia," snaží sa vysvetliť reportérke TV JOJ. Z miesta zrážky putoval do policajnej cely. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy